fbpx

A darui te face mai frumos

 

Stiu ca a devenit deja un cliseu organizarea evenimentelor caritabile in ajunul sarbatorilor. Nu vreau sa ingros si eu randurile celor care adopta acest stil, insa, de curand am aflat de ambitiosul proiect a doua fete dornice sa schimbe lumea. Asa ca, doar Natura a fost cea care a facut ca eu sa ma implic, tocmai in acest moment, alaturi de ele in strangerea de lucruri diverse care sa le fie utile nenumaratelor familii defavorizate si centrelor de plasament.
Astfel ca mi-am mobilizat toate cunostintele si cursantele sa contribuie cu tot ce pot la indeplinirea scopului acestui act caritabil.
Prin campania ”A darui te face mai frumos” dorim sa aducem o mica raza de soare in sufletele celor cu care viata nu a fost prea generoasa. De la hainute de copii si adulti, pana la alimente si jucarii, vom colecta atat cat ne sta in putinta pentru a smulge un zambet de fericire de pe fetele mereu incruntate din cauza grijilor zilnice.
Tin sa specific ca acest proiect nu este unul care se intinde pe o perioada determinata. Cele doua fondatoare Andreea si Andreea si-au propus sa duca aceasta lupta in orice moment al anului. Munca lor este intr-o permanenta desfasurare. Ele lupta sa aduca mici bucurii pe tot parcursul anului, caci nu doar in ajunul sarbatorilor de iarna sau celor Pascale exista nevoi si se simt lipsurile, ci in fiecare zi acestea sunt la fel de acute.
Scoala de make-up pe care o conduc s-a implicat in acest proiect in ideea de a atrage cat mai multe daruri din partea celor care doresc sa sporeasca fericirea unor oameni prinsi intr-o viata plina de neajunsuri.
In cadrul evenimentului vom colecta doar haine, jucarii si alimente, nu fonduri financiare. Asadar, implica-te si tu! Orice ajutor neinsemnat pentru tine poate reprezenta o mare bucurie pentru cei defavorizati.
Va astept sambata, 5 aprilie 2024, intre orele 10-14 la sediul Scolii Abacademy, pe str. General Nicolae Dona, nr 22-24, sector 1, Bucuresti. Impreuna putem reduce nevoile de zi cu zi ale acestor familii si copii. A darui te face mai frumos!

Enjoy beauty!

Leave a Reply