fbpx

Smokey eyes make-up - pas cu pas

Am tot vorbit, in linii mai mari sau mai mici, despre anumite produse cosmetice in articolele pe care le-am publicat aici de la inceputul anului si pana astazi. De asemenea, am dedicat cateva trend-ului acestui sezon si machiajelor de zi. Asa ca, astazi, mi-am propus sa va explic pas cu pas cum sa realizati un machiaj de seara.
🙂 aceast make-up face subiectul unei sedinte din cadrul cursurilor scolii de make-up Abacademy. Si pot spune ca este cel mai asteptat de catre cursantele mele. Multe dintre ele ma intreaba din prima zi de cursul in cadrul caruia vor invata sa realizeze mult doritul machiaj.
Ceea ce trebuie sa aiba in vedere fiecare dintre voi este faptul ca machiajul de seara difera enorm fata de cel de zi, cel dintai mizeaza foarte mult pe impact, iar caracteristicile principale sunt definite de jocul de umbre si lumini obtinute cu multa maiestrie. Numeroase actrite de la Hollywood poarta cu placere acest tip de machiaj, iar trecerea timpului nu a reusit pana acum sa-l demodeze. Frumoasa Kim Kardashian a devenit un adevarat icon al acestui tip de make-up.
Smokey eyes make-up este machiajul care va contureaza puternic ochii facand sa iasa si mai bine in evidenta culoarea irisului. Din acest punct de vedere este foarte important sa va jucati cu nuantele care vi se potrivesc cel mai bine.
Etapele realizarii unui machiaj smokey eyes
1. Regula de baza in realizarea oricarui tip de machiaj incepe cu demachierea, tonifierea si hidratarea tenului.
2. Pasul urmator consta in aplicarea unui primer sau fond de ten doar pe ploapa superioara.

PONT! In realizarea acestui tip de make-up ordinea aplicarii bazei se schimba putin. In felul acesta puteti indeparta cu usurinta particulele de fard negru care cad in timpul aplicarii. Astfel veti reusi sa realizati nu doar un machiaj perfect, ci unul impecabil.
3. Corectarea sprancenelor. Cu ajutorul unui kit de sprancene trasam linii perfecte pentru a le evidentia cat mai bine. De asemenea, este important sa puneti lunima atat in arcada, cat si deasupra sprancenelor. Acestea joaca, pe langa conturul electrizant al ochilor, un rol extrem de important.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

4. Cu ajutorul unui creion dermatograf acoperim ploapa mobila pana in pliu. Prin aceasta metoda veti reusi sa intensificati culoarea machiajului.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

5. Cu o pensula aplicator estompam culoarea pana in pliul ochiului.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

6. Punem fard negru peste creionul dermatograf aplicat in pasii anteriori.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

7. Cu pensula de blending executam miscari scurte, de la stanga la dreapta, avand grija sa nu depasim pliul ploapei.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

8. In pliul ploapei revenim cu un fard de culoare deschisa sau glitter.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

9. Pe arcada aplicam un fard de culoare deschisa sau irizant.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

10. Aplicam creion dermatograf pe zona conjunctiva.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

11. Aplicam mascara.

12. Aplicam gene false.

13. Curatam cu grija pigmentii de culoare care au cazut pe fata.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

14. Aplicam baza (fond de ten, anticearcan si pudra) si blush-ul.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye

15. Optati pentru un ruj/ gloss in nuante deschise.cum sa faci pas cu pas un machiaj smokey eye
Urmand acesti pasi nu aveti cum sa dati gres in realizarea unui smokey eyes make-up de calitate.
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa, cu mult, mult soare!

Enjoy beauty!

Leave a Reply