fbpx

SARBATORI FERICITE

Hello my girls,

Sunt foarte entuziasmata si vreau sa impartasesc cu voi acest entuziasm.

Astazi voi pleca pentru cateva zile in insulele Canare. Sunt implicate intr-un priect de promovare a unor lanturi hoteliere. Zborul il am diseara, asa ca astazi am o zi lunga: de dat ultimele directive colegelor mele de la scoala de machiaj, de pregatit trusa de farduri, de facut bagaje…. Insa toate acestea le voi face dupa, acum vreau sa va urez un Paste Fericit si plin de caldura alaturi de cei dragi.

Inainte de a incheia as vrea sa va impartasesc cateva sfaturi legate de intretinerea tenului si de machiajul pe care il puteti adopta in aceste zile:

  1. Intotdeauna respectati etapele demachierii: demachiere, tonifiere, hidratare - un machiaj arata perfect pe un ten ingrijit
  2. Daca optati pentru a va machia, folositi un fond de ten cu acoperire mica, de preferat un BBY Cream
  3. Folositi blush-uri in nuante roz, piersica, va va da un aspect foarte fresh
  4. Pentru buze gloss-uri si rujuri in nuante pastelate
  5. Cel mai important lucru insa, este sa crezi in tine si in frumusetea ta, nimic nu face o femeie mai frumoasa decat increderea in sine

So… cum am cam spus tot ce vroiam aveam de zis va imbratisez cu drag pe toate si pe fiecare in parte! Astept cu nerabdare sa plec dar in acelasi timp abia astept sa ma intorc sa va impartasesc si voua din experienta mea! Sa aveti zile frumoase si linistite!

 

Hugs & Kisses for all of you!

 

Enjoy beauty!

 

 

 

Leave a Reply