Cu bujori in obrajori

 

Secretul frumusetii unei femei care alege sa-si faca un machiaj cat mai simplu si mai natural consta in pata de culoare din obraji. Ales cu grija, blash-ul este unul dintre produsele cele mai simplu de utilizat, dar cu un impact mare asupra aspectului fetei. Aplicat in mod corect da luminozitate chipului, ofera un look fresh, plin de viat. Folosit insa in mod abuziv sau incorect, acesta poate deveni o adevarata catastrofa pentru machiajul tau.

Pentru a obtine machiajul perfect, fardul de obraz trebuie sa fie ales respectand cateva reguli relevante fiecarui tip de ten.

Astfel ca persoanele cu ten galbui trebuie sa utilizeze un blush in nuante caramizii, orange, pruna, iar cele cu tenul deschis la culoare nuantele de roz si rosiatice li se potriveste de minune.

Tipuri de blush

Fardul de obraz pudra – reprezinta cea mai sigura optiune pentru femeile care nu sunt adeptele machiajelor stridente, carora le este teama sa foloseasca mult machiaj. Avand in vedere ca are cea mai mare densitate, machiajul devine mai rezistent.

Recomand acest tip de blush femeilor care au un ten gras.

Eu folosesc pentru clientele mele fardul de obraz pudra de la M.A.C.

IMG_4641

Fardul de obraz cremos – il recomand cu caldura femeilor cu ten uscat. Consistenta sa cremoasa si continutul de elemente nutritive cu un potential mare de hidratare ofera tenului un aspect luminos. Utilizand acest produs veti beneficia de un look proaspat.

Recomand produsele la de Make-up For Ever.

makeupforeverHDblush

Se aplica usor pe zona cea mai inalta a fetei, incepand dinspre varful urechii pana spre varful nasului, oprindu-ne in dreptul irisului, exact cat tine osul zigomatic. Nu depasiti aceasta zona, caci veti risca sa va treziti cu o dunga inestetica pe fata.

O saptamana vesela si insorita!

Enjoy beauty!

Leave a Reply