Secretul unui machiaj perfect

Iluminatorul reprezinta cireasa de pe tort in arta machiajului. Cu ajutorul acestui produs cosmetic putem obtine cele mai surprinzatoare efecte pentru fata.

Acesta are o acoperire mica spre medie, de aceea baza machiajului si cantitatea de iluminator aplicata joaca un rol extrem de important. Datorita continutului bogat de particule care difuzeaza lumina, iluminatorul poate fi utilizat in evidentierea mai multor trasaturi ale fetei (pometi, tample, arcada, maxilarul sau puntea nasului).

Astazi acest produs ”minune” il gasim sub diverse forme si texturi adaptate fiecarui tip de ten in parte.

Tipuri de iluminator

Compact – atunci cand doriti sa realizati un retus rapid utilizati un iluminator sub forma de stick. Se aplica usor si il puteti purta oriunde si oricand in poseta.

images

Fluid – datorita structurii sale, acest tip de iluminator creeaza un efect discret de stralucire. Se aplica foarte usor cu ajutorul unei pensule de fond de ten. Eu recomand Prep Prime de la M.A.C., dar si produsele de la Il Makiage.

images 5

Pudra – marele avantaj al acestui tip de iluminator este ca poti obtine cu usurinta efectul dorit. Este usor de utilizat si de aplicat mai ales daca aveti la indemana o pensula de blush sau de blending. Daca folositi cantitatea corecta, in locurile potrivite veti beneficia de un ten satinat cu un aspect proaspat. Recomand sa folositi iluminatorul pudra mai ales atunci cand aveti de facut anumite retusuri. Puteti sa utilizati produsele de la M.A.C sau pe cele de la Peggy Sage.

index

Aplica oricare din tipurile de iluminator enumerate mai sus utilizand o pensula pornind de la cel mai inalt punct al obrazului mergand spre tample.

Pont! Pentru a da un efect de lifting facial aplica putin produs pe arcade.

De asemenea, buzele pot capata volum daca aplici corect iluminatorul. Pune putina lumina pe arcul buzei inferioare si pe centul celor superioare, aplica rujul preferat si priveste efectul!

O saptamana plina de soare 🙂

Click aici pentru a reveni la meniul principal.

Enjoy beauty!

Leave a Reply