9 sfaturi pentru a te trezi frumoasa, dimineata

Nu! Nu iti voi propune sa dormi machiata si sa nu te intorci pe nicio parte pana dimineata! Din contra, iti recomand sa te demachiezi, tonifiezi si hidratezi. Dar ingrijirea si frumusetea noastra merge mai departe de chip si vei fi surprinsa cat de simplu e sa te ingrijesti, iar procesul nu implica cine stie ce costuri.

Chiar daca noi dormim organismul nostru lucreaza, ba o face mult mai bine decat atunci cand suntem treze. Deci putem profita de aceasta forta reparatoare a organismului. Cum?

  1. Scapa de riduri

masca de dormit

Cu siguranta folosesti un ser antirid sau o crema de noapte. Este foarte bine! Insa sunt anumite produse ca masca de dormit, care ajuta la construirea elasticitatii pielii datorita extractului de afine si al acidului hialuronic. Aceasta masca va hidrata chipul si va ajuta la prevenirea si corectarea ridurilor.

  1. Hidratarea picioarelor uscate

picioare

Daca ai bataturi, crapaturi sau pielea e uscata pe picioare cel mai bun remediu este sa aplici o cantitate mare de crema, puternic hidratanta, apoi sa incalti o pereche de sosete de bumbac si sa le porti pana te bagi in pat. Soseta va impiedica indepartarea cremei de pe picioare si va ajuta si la absorbtia ei in piele. Este cel mai bun tratament de “frumusete” pentru picioarele tale.

  1. Par indisciplinat? Imblanzeste-l.

par ciufulit

Cea mai mare problema a noastra, in general, este parul ciufulit si incurcat. Si mai rau este cand adormi cu parul drept si te trezesti cu el ondulat. Evita acest lucru inlocuind fetele de perna din bumbac cu unele satinate, astfel parul va aluneca pe perna si va impiedica ruperea sau ciufulirea lui. O alta metoda este sa il prinzi intr-o coada lejera.

  1. Buze hidratate

buze hidratate

Daca vrei buze hidratate si netede, uleiul de migdale le poate da acest aspect. Asta daca nu uiti sa il aplici in fiecare seara, inainte de culcare.

  1. Cuticule moi

cuticule

Pentru a pastra cuticulele moi cel mai bine e sa inmoi cuticulele in fiecare seara in ulei de cocos. Nu numai ca le va face sa fie moi dar iti va intari si unghiile. Ceea ce nu e rau, nu?

  1. Gene lungi si dese

Desi avem la indemana cel mai ieftin tratament, apelam cu incredere la noile si scumpele produse aparute pe piata in speranta ca, da, va da mai mult randament, insa nu, din punctul meu de vedere nu sunt atat de bune ca uleiul de ricin. Ce trebuie sa faci? Cu o pensula de mascara, inmuiata in ulei, iti “rimelezi” genele IN FIECARE SEARA. Dupa 8 saptamani vei vedea rezultatele si crede-ma nu te vor dezamagi! La mine a functionat!

  1. Maini catifelate

Spre deosebire de picioare, tratamentul este un pic mai complex si iti poate crea disconfort. Procesul ar fi: inainte de aplicarea cremei, fa-ti un gomaj din zahar brun si ulei de masline, apoi aplica o crema de maini hidratanta. Pana aici, nimic disconfortant, corect? Ce spui sa dormi cu manusi in maini toata noaptea? Ei bine, da! Trebuie sa dormi cu manusi, am incercat nu mi-a iesit!

  1. Un ten stralucitor

Prepara-acasa--5-masti-cu-mere-pentru-un-ten-stralucitor-si-fara-riduri

Trebuie sa iti intre in rutina, ca in fiecare seara, inainte de aplicarea cremei, sa iti faci un masaj cu un ulei bogat in vitamina E. Poti folosi si ulei de masline, dar intr-o cantitate foarte mica si masat pana intra in piele. Daca esti pregatita sa faci asta in fiecare seara.

  1. Scapa de cosuri

Nu, nu te voi pune sa le storci, oricum procesul nu este tocmai cel mai placut , ci mai degraba te voi pune sa aplici un punct de pasta de dinti peste ele si lasi sa actioneze pana dimineata. Se vor retrage foarte mult. Asigura-te a vei folosi pasta de dinti si nu gel.

Propunerile mele nu sunt greu de facut si cu atat mai putin costisitoare, este adevarat ca trebuie sa investesti mai mult timp dar, cred eu, ca merita, nu?

Kiss, kiss,

Alina,

Enjoy beauty!

Comments are closed