Tu ai intrat pe site-ul nostru? Avem surprizeeeeeeeee!

Hello, hello! De obiei evit sa imi promovez cursurile pe blog! Motivul? Avem Facebook, site-ul si alte canale prin care le promovam, aici mi-am dorit sa gasiti informatii in spatele carora sa nu se ascunda vreo reclama! NU! Aici e sanctuarul nostru! Astazi insa voi face o exceptie! Daca vei intra pe site-ul www.abacademy.ro vei descoperi MARI DISCOUNT-uri la cursurile de machiaj, modulele intensive! Te invit sa-l rasfoiesti!

Spre exemplu cursul MASTER, care de obicei, este la pretul de 3500 lei, pana pe 27 noiembrie il poti achizitiona la pretul de 2500 lei! Este modulul in care te invatam totul, de la aplicarea fondului de ten si pana la machiaj de teatru si film, airbrush sau machiaj de mireasa! Acest modul este ACREDITAT!

Modulul AVANSATI - il poti achizitiona la pretul de 1350 lei, obtii diploma ACREDITATA si vei invata machiaj de mireasa, airbrush, efecte speciale si multe altele. Poti opta pentru acest modul doar daca ai deja un curs de machiaj absolvit!

Modulul Automachiaj/INITIERE - este cel mai cautat alaturi de cel MASTER. Aici inveti cum sa realizezi machiaje de infrumusetare, de la natural make-up, la smoky eyes, Totul in doar 7 zile, consecutive.

Modulele intensive au ca durata 14 zile (MASTER), respectiv 7 zile, se desfasoara in fiecare zi, intre orele 10-14. Produsele, suportul tehnic, pensule si tot ce ne va ajuta in executia machiajelor sunt asigurate de noi.

Promotia este valabila pana pe 27 noiembrie, in limita locurilor disponibile.

Cursul de machiaj incepe pe 02 decembrie.

Pentru inscrieri ne puteti vizita pe www.abacademy.ro sau ne puteti contacta la 0726 969 172.

Eu zic sa nu ratati aceasta super oferta!

Ne vedem la cursuriiiii!

Pupici,

Alina

Comments are closed