Retrospectiva anului 2015, Wish list-ul pentru 2016!

_P9A9616
Draga mea iti doresc un An Nou, minunat, linistit, plin de tine si de toti cei dragi, armonios, fructuos, cu multe experiente unice si mai ales multa dragoste.

Am lasat ca ultimele urme ale lui 2015 sa plece fara a le goni. Curatirea hornului cu amintiri si concluziile le trag la cateva zile dupa intrarea in noul an. Fiecare an imi lasa la final un cadou: o cutie plina cu amintiri frumoase si ceva mai multa experienta.

Pentru mine anul ce tocmai s-a incheiat a fost un an reusit, plin de surprize, realizari, impliniri, experiente noi, esecuri, dar mai ales experienta! Experienta de a intalni oameni frumosi, pasionati, curajosi, gata sa o ia oricand de la capat (Alina Marina, asta esti tu!), minunati de-a dreptul, fiecreia/uia dintre voi ca multumesc ca faceti parte din viata si amintirile mele.

Pentru 2016 am cateva dorinte pe care mi-ar placea sa le indeplineasca:

  • Sa intalnesc oameni cel putin la fel de frumosi ca in anii trecuti
  • Sa imi ofere oportunitatea sa gresesc pentru ca doar asa ne putem perfectiona
  • Sa imi deschida usi noi
  • Sa depasesc limite si bariere
  • Sa muncesc cu aceeasi pasiune

Promit sa te ajut si eu sa imi indeplinesti aceste dorinte!

Imi doresc la fel de mult ca scoala de machiaj, pe care eu o am, sa creasca, sa inoveze si sa fie mereu in topul preferintelor voastre ca si pana acum! Sa scriu mai des pe blog, aici m-ar ajuta tare mult sa veniti cu sugestii de subiecte!

Bun venit 2016, la revedere si multumesc pentru tot 2015!

Comments are closed