fbpx

Dimineata, la 7, nu merge nici smoky eyes, nici roz bonbon

Sunt matinala din fire si imi place sa fac sport. Daca nu merg la sala, ma duc in parc sa alerg, cum de altfel am facut si astazi! Ies pe la 7 din casa, ca la maxim 8.30 sa fiu gata de plecat spre birou. De alergat, alerg in Herastrau. Pana aici nimic iesit din comun…

Dar … cand vezi la prima ora a diminetii un bot roz cu un contur generos, destul de mult peste conturul natural al buzelor te intrebi cu ce ai gresit, nu? Nu faci doi pasi si dai peste niste ochi de zici, ori ca e panda, ori i-a umflat cineva ochii! Dragile mele, la 7 dimineata, evitam sa atragem atentia prin machiaj…

Iti place sa te machiezi? Foarte bine, si mie! Dar coloristica pentru un machiaj de dimineata e destul de limitata! Un exemplu de culori sunt acestea!

Ca si machiaj ti-as recomanda un fond de ten, blush, un ruj neutru si mascara. Nu trebuie sa fim shine la prima ora a diminetii, trebuie doar sa ascundem micile imperfectiuni… Cel mult ti-as recomanda un machiaj in genul acestuia.

Daca la prima ora din zi iti pui roz bonbon, seara ce ruj iti dai? Negru?

Rujul transforma machiajul, de acord, in acelasi timp pare fals, Barbie! Nu, nu e potrivit pentru acest moment al zilei. Cam acestea ar fi nuantele potrivite.

Stiu ca multe dintre noi nu avem cunostintele necesare, eu cand am inceput sa machiez acum 14 ani, am invatat dintr-o carte pe care mi-am cumparat-o de la anticariatul Dalles. Tu in schimb, draga mea, ai toate elementele, poti fi autodidacta. Internetul este full de tutoriale, nu mai spun de youtube.

Unde mai pui ca sunt si multe scoli de machiaj? Spre exemplu la scoala de machiaj unde predau eu, primul machiaj pe care il inveti este cel natural. Crestem progresiv complexitatea tipurilor de machiaj, de la sedinta la sedinta, pana ajungem la machiaje de seara.

Iti recomand un curs de machiaj daca nu stapanesti bine tehnicile si nici nu stii cum sa te machiezi in functie de momentul zilei, te poti inscrie pe www.abacademy.ro!

Sunt sigura ca dupa lectura acestui articol iti vei imbunatati machiajul prin simplu fapt ca vei renunta la machiajul incarcat al ochilor si la culorile stridente de ruj folosite in prima parte a zilei!

Kisses!

Alina

Enjoy beauty!

Comments are closed