Despre botox, hyaluronic si alte silicoane

Intru intr-un magazin din mall, un fund ostentativ in pantaloni rosii, cu talie inalta se ridica semet in spatele unor mese blonde, riduc putin privirea si dau peste o camasa burdusita de silicoane, ma rog, rapid, Domnului ca macar chipul sa fi scapat de la acest macel… GHINION, buzele erau mai mari ca fundul!

Domnita avea fata in forma de inima sau diamant, nu am fost foarte atenta, nu stiu cine s-a ocupat de ea dar sincer? Sa nu stii tu ca, daca barbia e ingusta, nu maresti exagerat buzele? Pai, draga domnule doctor, buzele mari pe o barbie ingusta nu face decat sa o ingusteze si mai mult, si in loc sa cosmetizezi un defect, il aduci si mai mult in centrul atentiei! Imi pare rau ca nu am putut face o poza sa iti arat si tie despre ce este vorba!

Fiecare avem defecte, cateodata nu este moft sa iti pui silicoane, hyaluronic, botox… este necesar! Daca din punct de vedere psihic nu te simti confortabil cu o anumita parte a corpului tau si vrei sa o ajustezi, sunt pentru! La un moment dat am fost si eu complexata de buze si mi-am injectat ceva, insa putin cat sa imi stea bine! Nu bagam acolo, muuuult, sa fie, sa vada toata lumea ca ne-am bagat. Scopul acestor interventii ar trebui sa ne faca mai frumoase, nu hidoase.

O admiram foarte mult pe Fergie inainte de botox si ce si-a mai facut! Acum, insa, mi se pare ca arata ca o papusa gonflabila sau ca un balon putin mai umflat decat este cazul, ea este un exemplu de asa nu! Conturul buzelor e aproape inexistent, pometii sunt foarte umflati, si-a pierdut naturaletea.

Cum Beyonce este un exemplu de asa da! Si-a pus silicoane, da, dar nu sunt ostentative, sunt ok, si-a facut operatii estetice… nici nu se observa! Sunt multe vedete si la noi care apeleaza la intevventii chirurgicale sau isi injecteaza ceva pe ici, pe colo insa transformarile nu sunt atat de vizibile. S-a schimbat ceva la fizicul lor, dar nu iti dai seama ce.

Despre aceste transformari e vorba! Vrei sa iesi in evidenta invata sa te machiezi intai si dupa daca prin machiaj nu poti schimba apeleaza la operatii sau injectii, pana atunci nu! Nu ai voie.

Prin agentia de modeling si la scoala de machiaj, pe care o am actualmente, au trecut multe fete, am avut ocazia sa vad frumuseti de femei transformate in ceva ce numai estetic nu poate fi numit!

Asadar dragelor, incercati toate variantele prin care sa fiti frumoase, natural, nu prin interventiile enumerate mai sus, evitati ceva ce poate fi ireparabil!

M-am abtinut mult pana sa scriu acest articol, imi cer scuze anticipat, daca ranesc sentimentele cuiva, insa chiar nu mai pot suporta! Nu sunt aroganta si nu imi atribui niciun statut, insa daca noi cei care stim valoarea unei frumuseti naturale nu tragem un semnal de alarma, numarul femeilor care isi transforma o calitate in defect va creste vertiginos!

Pana data viitoare,

Pupici

Alina,

Enjoy beauty!

Comments are closed