fbpx

Impresii de la COSMETICS BEAUTY HAIR ROMEXPO 2015

Ca o pasionata de machiaj, ce sunt, nu ratez niciodata targul de cosmetice de la ROMEXPO! Ba mai mult anul acesta am venit si cu propria-mi scoala de machiaj, ABA MAKE-UP ACADEMY, sa o promovez. Ca nu-i asa? Unde sunt cosmetice, sunt si femei pline de pasiune si poate isi doresc sa urmeze un curs de machiaj care sa le ajute sa descopere tainele acestui frumos domeniu.Impresii de la COSMETICS BEAUTY HAIR ROMEXPO 2015Pe scurt daca veneao in perioada aceasta la Cosmetics Beauty si te inscriai la unul dintre cursurile de machiaj beneficiai de 20% discount! Dar nu acesta este motivul pentru care scriu acest articol!

Impresii de la COSMETICS BEAUTY HAIR ROMEXPO 2015

Ca si impresie generala, au fost aceeasi expozanti, unele oferte au fost foarte bune altele nu!

Au fost brand-uri cu produse profesionale dar si brand-uri care sunt de mass market. INGLOT a fost pe buzele majoritatii vizitatorilor, iar lipsa lor de la targ a lasat un gust amar! Sincer, mi-ar fi placut sa ii vad la targ! Asta este, poate data viitoare!

Impresii de la COSMETICS BEAUTY HAIR ROMEXPO 2015

Mi-au placut unele show-uri si mi-au displacut maxim altele! Au fost unele show-uri pentru par in care machiajul a lasat de dorit! Stim ca nu este o demonstratie de make-up, insa oameni buni, parul si machiajul se completeaza unul pe celalalt… Not nice!

Impresii de la COSMETICS BEAUTY HAIR ROMEXPO 2015

Ce mi-am mai cumparat?

Ei bine, nu am putut rezista tentatiei si am achizitionat 3 palete de farduri Atelier Paris, produse de la Colour2, cu care am colaborat in trecut. Fonduri de ten de la Paese… si cine stie ce imi mai cumparam daca mai aveam bani cash!

 

Meet you next year at COSMETICS BEAUTY HAIR ROMEXPO 2016.

 

Pupici,

 

Alina

Enjoy the beauty!

 

 

Comments are closed