fbpx

Beauty never sleeps

 

Dragelor, acesta este ultimul articol din acest an si va este dedicat voua. Va doresc o seara de neuitat, va doresc indeplinirea tuturor dorintelor, realizarea voastra ca femei si autodepasirea. Sper ca aveti pe cineva care va face sa va simtiti speciale si frumoase. Imi doresc sa nu uitati sa va faceti timp pentru voi si sa va priviti cu admiratie. Frumusetea vine din interior si se reflecta cel mai bine pe un chip fericit. Zambiti si iar zambiti.

In anul ce vine eu voi fi tot aici, oferindu-va articole si subiecte de interes pentru voi, am sa va tin la curent cu noile tendinte, cu evenimente de fashion ce vor avea loc si cu subiecte legate un machiaj perfect si adaptat in functie de locul unde vrem sa iesim.

De cativa ani, obisnuiesc sa imi astern pe o foaie dorintele mele pentru anul ce vine.Ma ajuta sa le duc la bun sfarsit, le vizualizez si cred in ele. Va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru, sa credeti in voi si sa fiti constiente ca sunteti singurele care pot face ceva pentru a le indeplini.

O seara magica,

Alina Brailescu

Leave a Reply