NOU SELF MAKEUP: Invata trei tipuri de machiaj intr-o singura zi

Fiecare femeie isi doreste sa isi evidentieze frumoasele trasaturi ale chipului si sa cosmetizeze imperfectiunile, iar machiajul le ajuta sa obtina rezultatele dorite.

EN4A2058_RGB

Cateodata fie din dorinta de a sublinia frumusetea fie nu avem cunostintele care sa ne ajute sa obtinem rezultatele dorite, si obtinem contrariul. Ti-ar placea sa inveti de la un profesionist etapele si tehnicile care sa te ajute sa realizezi machiaje corecte si de efect in functie de momentul zilei?

ABA MAKE-UP ACADEMY a lansat pe piata cursurilor din Romania workshop-uri de o zi pentru femeile ce vor sa invete cum sa realizeze un machiaj de zi, unul de seara sau pentru evenimente speciale. Si pentru ca stim ca esti o femeie de cariera cursurile vor fi doar in zilele de sambata.

Programa

  • Machiaj natural – inveti cum sa alegi si sa aplici fondul de ten, cum sa realizezi un machiaj prin lumini si umbre, culorile neutre, aplicare blush
  • Machiaj pin-up – este unul dintre cele mai indragite tipuri de machiaj, pe langa etapele machiajului te invatam cum sa trasezi liniile de eyeliner corect si cum se aplica rujul rosu

c

  • Machiaj smoky eyes – asa-i ca ti-am acaparat atentia? Este cel mai dorit machiaj de femei si au si de ce. Aici vei invata cum se realizeaza tehnica blending, aplicarea genelor false si etapele unui astfel de machiaj

istoria machiajului smoky eyes

Program: workshop-urile sunt sustinute doar in zilele de sambata, au ca durata 6 ore, in intervalul 10-16 si vor fi programate in 4, 11, 18, 25 iunie.

Participanti – locurile sunt limitate, fiecare grupa are maxim 10 persoane pentru ca ne dorim ca fiecare dintre participante sa poata beneficia de atentia trainer-ului nostru.

INSCRIERE – workshop-ul costa 450 lei, plata se poate face cash sau prin banca. Rezervarea locului se face in baza unui avans de minim 200 lei. Pentru plata integrala beneficiezi de 10% reducere.

ALINA BRAILESCU, TRAINER COORDONATOR AL ABA MAKE-UP ACADEMY

Cariera ei profesionala se desfasoara pe mai bine de 12 ani, este cunoscuta in lumea modei pentru creativitatea si originalitatea sa. Experienta sa cuprinde prezentari de moda ca Avanpremiere Fest, Pasarela Event sau show-urile celor mai in voga designeri din Romania.

De peste patru ani sustine cursuri de machiaj, unde, a initiat in industria beauty peste 200 de cursanti, pe cei mai buni ajutandu-i sa acceada in lumea profesionistilor.

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la 0726 969 172

Comments are closed