Top cinci beauty look de la Festivalul Cannes

T
Intr-un orasel micut, din sud-vestul Frantei, de circa 70.000 de locuitori, anul se strang toate vedetele internationale, fie ele actrite, modele sau chiar cantarete! Ajuns la cea de-a 69-a editie, Festivalul International de Film de la Cannes, a impulsionat vedetele sa gaseasca cele mai potrivite tinute, machiaje si coafuri pentru acest eveniment. Fiecare editie se intinde pe mai multe zile, starurile fiind nevoite sa vina cu tinute noi pentru fiecare zi!

De aceasta data nu voi fi carcotasa sa imi dau cu parerea, ci am selectat cinci vedete ce au avut super aparitii pe covorul rosu, in fiecare zi!

T

Kristen Stewart m-a cucerit cu machiajele smoky eyes, datorita carora se si afla in topul preferintelor mele. Desi machiajul ochilor este foarte accentuat, Kristen isi pastreaza tenul foarte natural, aproape ca pare nemachiat, iar buzele sunt colorate fie in nuante foarte naturale, fie devine dramatica, prin nuantele a la vampire, inchise. Culoarea parului in contrast cu machiajul ii evidentiaza foarte mult nuanta ochilor. Good job!

T

Jessica Chastain, de care m-am indragostit in “The Martian”, mi se pare ca a jonglat ca look, cand cu anii ’20, cand cu anii ’50. Indiferent de decada pentru care a optat, nu a exagerat cu machiajul, fiind aparitii de zi. A purtat machiaje in tonuri de gri sau nuante de maro brun ce i-au complimentat culoarea parului si a ochilor. Fata luminoasa, obtinuta in urma iluminarii anumitor zone, mai ales centrul nasului si pometii i-au dat un aer foarte fresh. Buzele au fost definite cu rujuri in nuante de roz pal. Cred ca stie ca un zambet natural, senin face mai mult decat orice fard si ii da o frumusete aparte!

T

Kristen Dunst s-a remarcat printr-un machiaj discret al ochilor, compensat insa de rochiile colorate pe care le-a purtat. Nu a renuntat la contouring definitiv ci a optat pentru evidentierea pometilor. Lucru necesar, de altfel pentru forma fetei. In functie de rochie a purtat rujuri in culori intense sau nude.

T

Naomi Watts a optat pentru un glam look discret in marea majoritate a zilelor. Linia de eyeliner trasata foarte subtire la baza genelor, a dat volum ochilor. Glosurile usor trandafirii i-au complimentat buzele. As fi mers pe o un fond de ten cu acoperire mai mica si un blush spre trandafiriu, nu spre roz. In rest a fost una dintre vedetele cu cele mai echilibrate machiaje.

Pe Freida Pinto o ajuta foarte mult tenul dar si forma de diamant a fetei, care indiferent ce i-ai face, ii sta bine. M-a uimit simplitatea si bunul gust pe care l-a avut la acest eveniment grandios. Inca ma intreb daca nu cumva s-a machiat singura.

Acestea sunt cele cinci vedete care mi-au atras atentia. Am selectat fotografii cu machiaje realizate in acelasi moment al zilei, machiaje de zi. Sper sa te inspire machiajele selectate si sa le incerci si tu.

See you next time!

Comments are closed