Un inceput de primavara optimist

Hello girls!

Astazi v-am adus cateva vesti si imagini din minunatul meu ”atelier de pictura”. Nu stiu cum v-ati luat ramas bun de la ultima zi de iarna, care mie mi-a dat batai de cap, sau cum i-ati spus ”Bun veni!” mult asteptatei primaveri.

In ceea ce ma priveste, vineri 28 februarie am celebrat atat sfarsitul de iarna, cat si promitatorul inceput de primavara intr-o admosfera vesela, degajata, inconjurata de 8 femei care au luat parte la seminarul de make-up oferit de conducerea companiei in care lucreaza. Acesta a fost un dar de martisor.

Asa martisoare sa tot primeasca fiecare femeie, nu?cadou de 8 martie

Evenimentul a inceput la ora 12, iar timp de 5 ore ne-am cunoscut, le-am aratat tehnici prin care sa isi puna in valoare trasaturile, cum sa-si aplice o baza de machiaj perfecta, cat de importanta este aceasta, dar si cum sa-si realizeze impecabil un machiaj de zi si unul de seara, ba chiar am luat parte si la un coffe break.

Ele au venit inarmate cu fel si fel de intrebari, carora mi-a facut mare placere sa le ofer raspunsuri. M-am bucur enorm ca am reprezentat un sprijin pentru aceste fete si sunt sigura ca de acum inainte vor acorda mai multa atentie realizarii machiajului, inainte de a iesi din casa.

Seminarul s-a desfasurat in doua parti, fiecare parte continand informatii si teme diferite.cadou de 8 martie

Primele doua ore si jumatate le-am introdus si purtat putin, atat teoretic, cat si practic, prin lumea make-up-ului. Aici au aflat cum sa-si aleaga corectorul, fondul de ten si pudra care li se potrivesc, dar si care sunt pasii si regulile pe care trebuie sa le urmeze atunci cand realizeaza un machiaj de zi, natural.cadou de 8 martie

Dupa aceasta prima parte am luat o pauza in care ne-am rasfatat papilele gustative cu cateva gustari special facute pentru acest eveniment.coffee break la workshop de machiaj

Lectiile au continuat in acelasi stil vesel si degajat. In cea de-a doua parte le-am dezvaluit fetelor ”secretele” unui machiaj de seara. Mai exact le-am explicat atat teoretic, cat si practic cum pot realiza un smokey eyes make-up. Toate fetele au fost fascinate. Iar eu eram sigura ca le voi cuceri cu acest machiaj, pentru ca si fetele de la cursuri abia asteapta aceasta tema.

La final nici nu ne-am dat seama cand trecusera cele 5 ore. La uram urmei ce femeie si-ar dori sa paraseasca o incapere plina cu palete multicolore de farduri, multe gloss-uri si rujuri?

Cam acesta a fost inceputul meu de primavara, dar si martisorul oferit celor 8 doamne si domnisoare care mi-au fost alaturi. Voi ce martisoare ati primit?

 

 

 

Enjoy beauty!

Leave a Reply