3 produse must have in aceasa vara

3 produse must have in aceasa vara
Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand vine vorba de texturi in machiaj dezvolt un fel de obsesii! Spre exemplu am lungi perioade in care, in machiajele mele, folosesc doar texturi mate sau doar satinate! Imi place sa experimentez pana descopar acel produs care ma fascineaza. Strobing make-up-ul, cel mai nou tip de machiaj mi-a dat oportunitatea sa testez cateva produse minunate despre care mi-ar placea sa iti povestesc si tie!

3 produse must have in aceasa vara

Luminous silk foundation de la Giorgio Armani este unul dintre fondurile de ten pe care eu le iubesc si pe care abia l-am descoperit. Ce imi place? Are o textura cremoasa, iar acoperirea este mica spre medie. Mirosul este foarte placut si… desi cremos intra foarte repede in piele. Nu pateaza.

Luminozitatea pe care o da tenului este foarte mare si se pastreaza pe intreaga durata a zilei, dandu-i un aspect sanatos. Daca esti adepta unui ten hidratat, nu foarte incarcat, recomand acest produs. Il poti gasi aici.

3 produse must have in aceasa vara

Lip Maestro, tot de la Giorgio Armani imi place cel mai mult dintre rujurile cu textura mata. Desi pe buze pare mat, in realitate este un ruj cremos, cu putere mare de hidratare a buzelor. Culoarea este intensa si are rezistenta la transfer.

Este ideal pentru machiaje de seara! Ai aici link-ul catre produs.

3 produse must have in aceasa vara

Hollywood & Highlight de la Smashbox este un iluminator cremos, pe care mi l-am dorit foarte mult, si cu putin noroc l-am gasit in aeroportul din Berlin. Pentru ceea ce ofera acest produs pretul este foarte bun, cred ca am dat in jur de 19 euro. Ce poti face cu el?? Spre deosebire de alte produse asemanatoare are particule de sclipici foarte fine, cu irizatii aurii. Daca te astepti sa se stranga sau sa pateze tenul, cum fac alte produse asemanatoare, te inseli, se aplica foarte usor, lasa tenului un aspect satinat, wet, insa fara sa para incarcat! Il poti folosi atat pe buze, pe pleoape cat si ca iluminator. Daca dai peste el pe undeva nu rata ocazia si achizitionaza-l. Nu vei regreta! Il poti comanda aici.

Cred ca vor intra in portfardul meu permanent si le voi recomanda cu drag studentelor de la scoala de machiaj unde eu predau aceste trei produse pentru ca merita investitia.

Se you next time,

Alina,

Enjoy the beauty!

Comments are closed