Cursuri de machiaj pentru incepatori, program intensiv sau after work

Au inceput inscrierile pentru modulul INCEPATORI after work si Initiere/ Atomachiaj, MASTER sau AVANSATI in varianta intensiva. Inscrierile se fac telefonic la 0726 969 172 sau pe www.abacademy.ro, completand formularul de inscriere. Plata cursurilor se poate face integral sau in rate. Start curs:

MODULUL INCEPATORI, after work – te poti inscrie la grupa ce incepe pe 19 mai sau la grupa din 24 mai. Durata unui curs este de 12 saptamani, odata pe saptamana, seara, in intervalul orar 18.30 – 21.30. Programa cursului include notiuni despre alegerea si aplicarea fondului de ten, colorimetrie, forme si corecturi ale fetei, machiajul ochilor in functie de forma si culoarea lor, machiaj de zi, pin-up makeup, smoky eyes, cut crease, bronze makeup s.a. Cursul se adreseaza atat femeilor care vor sa inceapa o cariera in machiaj cat si acelora ce doresc sa invete, pentru ele insele, cum sa se machieze. Pret curs – 1500 lei, plata si in rate.

MODULUL MASTER, intensiv- Cursul incepe in data de 23 mai si se incheie pe 09 iunie. Cele 14 zile de curs ofera o programa complexa ce te va ajuta sa iti insusesti toate cunostintele si tehnicile de realizare a oricarui machiaj. Cursul se desfasoara in intervalul 10-13, in fiecare zi, de luni pana vineri. Finalul este marcat de sustinerea unui examen, in urma caruia vei obtine diploma acreditata si recunoscuta la nivel national si international. Programa include de la cum sa realizezi machiaje in functie de forma fetei si a ochilor si pana la machiaje de fashion, fotografie, efecte speciale, airbrush make-up sau machiaj de mireasa. Acest curs este perfect pentru cei ce doresc sa isi urmeze pasiunea si sa devina make-up artisti. Pret curs -2800 lei, plata si in rate.

MODULUL INTENSIV – INITIERE/AUTOMACHIAJ – Cursul incepe pe 23 mai si se termina pe 01 iunie. In cele 7 zile de cursuri vei invata sa realizezi orice tip de machiaj, in functie de fizionomia chipului tau. Iti vei dezvolta abilitatile in construirea corecta a diferitelor tipuri de machiaj si tehnicile aferente. Trainer-ul nostru va fi aproape de tine si te va ajuta cu sfaturi si consiliere personalizata. Iti vei dubla nu doar cunostintele in machiaj ci iti vei consolida si increderea in tine si in abilitatile tale. Fiecare sedinta are ca durata 3 ore si se desfasoara in intervalul 10-14. Cost 1200 lei, plata si in rate.

Cursurile se desfasoara la sediul nostru din strada General Nicolae Dona, nr. 22-24, parter, sect. 1, Bucuresti.

Beneficii
Trainer specializati pe machiaj, cu o experienta de peste 14 ani in domeniu
Sunt asigurate produsele profesionale, pensulele si produsele de ingrijire a fetei
Transmiterea suportului de curs in format digital
Sustinere dupa terminarea cursului prin implicarea ta in proiectele scolii
Iti imprumutam produse cosmetice daca ai cliente pana cand reusesti sa iti formezi propriul tau case
Discount-uri preferentiale la brand-uri de machiaj ca MAC, MUFE, Inglot, Parisax, Paris Berlin etc.

Fiecare grupa are maxim 10 membri pentru ca ne dorim ca trainer-ul nostru, Alina Brailescu, sa poata dedica cat mai mult timp fiecareia dintre voi.

Ne poti contacta la 0726 969 172

Comments are closed