M.A.C Trends SS ’16

12650228_10208850709404221_519046027_n
Here I am again! Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand sunt lansate noile tendinte M.A.C., Alina este plecata in vacanta! Bucurie mai mare nici ca exista!

Pe 26 ianuarie m-am prezentat la eveniment, sugrumata de emotie, mai ales ca era si un trafic intens ce m-a facut sa intarzii vreo 20 de minute. Norocul meu, mai erau si altii in situatia mea si s-a decalat putin programul. Odata ajunsa m-am lipit de scaun si am asteptat cuminte!

Alexandra Spyridopoulou ne-a fost si de aceasta data gazda si a sustinut un workshop despre ce purtam in primavara/vara aceasta. In sezonul primavara-vara este vorba despre TOTUL sau NIMIC.

MAC Trends Presentation SS16

Daca in anii trecuti aveam un singur unul, doua sau chiar trei trend-uri pentru tot look-ul de aceasta data avem 2-3 trend-uri pentru ochi, altele pentru buze si altele pentru ten.

Ce am retinut:

OCHII pot fi evidentiati prin explozie de culoare. Culorile primare sunt vedeta sezonul acesta. Putem opta pentru un machiaj indraznet sau doar o singura culoare, nu este nimic nostalgic sau retro, este doar entuziasm pentru culoare. Daca optam pentru un machiaj intens al ochilor, renuntam la colorarea buzelor.

M.A.C Trends SS ?16

Noua colectie MAC Cosmetics aduce pigmenti cu textura unor creioane colorate, culorile sunt saturate, luminoase. Crayon si Aquatic sunt cele doua trend-uri bazate pe coloare din sezonul acesta.

M.A.C Trends SS ?16

Broken Doll pune accent pe gene false generoase, folosite ca accesorii, dand ochiului atitudine. Facandu-i ciudati dar initeresanti! Este cumva o reinterpretare a lui Twiggy, cel putin eu asa cred.

mac 6

BUZELE rosii sunt un statement care transcede fiecare sezon. Daca pana acum te fereai de buze rosii pentru ca nu stiai sa ti-l aplici perfect, a la glam make-up, de acum ar trebui sa il ai in geanta. Update-ul consta tocmai in aplicarea lejera, tinereasca a acestuia.

Hot Cherry este trend-ul care da libertatea femeii de a alege nuanta pe care o poarta. Texturi mate sau lucioase, coloarea ciresii care abia se coace sau bine coapta, oricare sunt bine vazute de critici.

7

TENUL – aici vorbim de mai multe optiuni insa nici una nu include fonduri de ten sau produse cu acoperire mare. Trend setter-i ca Val Garland, Gordon Espinet si altii redescopera frumusetea tenului natural, de fapt textura pe care ar trebui sa o dam tenului anul acesta este de luminozitate, naturalete, stralucire, prospetime. Este din punctul meu de vedere cea mai mare declaratie de dragoste facuta tenului, cu sau fara imperfectiuni. Nu se mai incearca acoperirea si transformarea femeia prin machiaj ci doar subtil i se cosmetizeaza imperfectiunile.

M.A.C Trends SS ?16

Sculptarea fetei se transforma si se poate obtine prin luminozitatea data de machiaj, Strobe Cream-ul da eleganta si rafinament chipului, sugerand doar ideea de bronze make-up.

M.A.C Trends SS ?16

The Face, Lustre sau Raw refined sunt cele trei trend-uri propuse de MAC Cosmetics. Fiecare dintre ele reinvie frumusetea naturala si sanatoasa a tenului. Abia atinsa de soare, ten de portelan sau efectul de frumusete naturala te provoaca sa iti accentuiezi frumusetea fara ca acest lucru sa fie vizibil.

M.A.C Trends SS ?16

Ca o concluzie generala, noile trenduri MAC subliniaza anumite trasaturi (ochi sau buze), in ceea ce priveste tenul, domina pielea si nu produsele!

Eu am fost foarte incantata de ce am vazut acolo! Sigur voi da o raita si prin magazin.

Multumesc Liviei pentru invitatie dar mai ales Alinei ca este mereu plecata cand MAC Cosmetics lanseaza o noua colectie!

P.S. Livia, imi poti spune cand se va lansa urmatoarea colectie? Nu de alta dar mi-ar placea sa o trimit pe Alina in vacanta!

Va pup, dragelor!

Sofia

Comments are closed