fbpx

Dubleaza-ti competenta in arta machiajului, in 12 saptamani de cursuri AFTER WORK!

Am deschis portile pentru inscrierea la programul ABA MAKE-UP ACADEMY, cu care iti dublezi competenta in arta machiajului oricare ar fi dorinta ta de a te perfectiona in aceasta arta.

Numarul de locuri este limitat in fiecare grupa, pentru ca fiecare participant are nevoie de multiple ocazii in care sa exerseze tehnicile si pasii corecti al unui machiaj. Vreau sa ai acces prioritar la program, asa ca te rog sa profiti de acest anunt!

cat eyes make-up

Urmareste toate detaliile programului la acest link: www.abacademy.ro

aba make-up team

Acest program este exact ceea ce ai nevoie ca sa faci machiaje perfecte si de efect intr-un timp foarte scurt, indiferent de NIVELUL de la care pornesti!

Inca de la inceput explic de ce este mai bine sa inveti din start cu expertii in domeniu, in loc sa te chinui sa castigi experienta pe cont propriu. Cele doua module ale programului sunt descrise integral aici: www.abacademy.ro A fi make-up artist este competenta ce iti aduce multiple beneficii si te ajuta sa iti construiesti increderea in tine si in frumusetea ta!

alina brailescu make-up artist

Pretul?

… este rodicol pentru valoarea pe care o ofera in acest program!

In plus, iti garantez ca este cel mai bun program de practica pe care l-am conceput in cariera mea si te va ajuta garantat sa iti dublezi competenta in machiaj.sedinta de cut eyes make-up la ABAcademy.ro

Sper sa te inscrii si sa prinzi un loc!

Te astept cu drag!

Alina

PS inscrierile se fac prin completarea unui formular sau prin telefon. Iti sugerez sa alegi telefonul 0726 969 172. (cel trecut la finalul prezentarii ca sa te asiguri ca prinzi un loc)

Enjoy Beauty

Leave a Reply