fbpx

EINAT DAN IN PREMIERA IN ROMANIA

Stiu ca in ultima vreme nu am mai fost atat de activa pe blog insa exista o explicatie:)! Am fost prinsa in multe priecte de care sunt foarte mandra. Toate mi-au adus satisfactie, insa cel despre care va scriu astazi este de departe cel care ma incanta cel mai mult! Pe 13, 14 septembrie vom gazdui cel mai important eveniment de beauty din Romania. EINAT DAN, unul dintre make-up artistii mei preferati va veni in tara pentru a sustine un workshop de machiaj.lucrare einat dan

In doua zile de workshop vei invata secretele din spatele machiajelor de Beauty&Glamour make-up si Editorial Make-up.

ZIUA IEinat Dan machiaj 3D

Fashion make-up pentru editoriale si fashion show-uri, trend-uri, tehnici si culori ale sezonului

Einat Dan va prezenta diferite tehnici pentru make-up artisti profesionisti, iti va impartasi secrete si trucuri ale artei machiajului, din lunga sa cariera. Vei invata cum sa lucrezi curat, cum sa combini culorile sezonului si cum sa creezi machiaje pentru editoriale de fashion si show-uri de moda, si care este diferenta dintre cele doua.

ZIUA IIEinat Dan machiaj 3D

Extreme beauty si avant garde make-up, importanta detaliilor in machiaj, cum sa folosesti produsele de bodypainting in machiaje de beauty.

Einat te va invata magia machiajului creativ, cum sa combini culorile, cum sa creezi prin machiaj opera de art ape chipul modelului tau.

Dupa partea teoretica, Master Make-up artist-ul, va oferi o demonstratie pe ritmul muzicii, oferind un show unic si special, moment asteptat la toate workshop-urile la care participa.

Einat Dan, supranumita si “Queen of details”, este recunoscuta international pentru originalitatea si creativitatea machiajelor sale. Cu o experienta de peste 20 de ani, Dan s-a facut remarcata atat pentru machiaje de beauty si fashion cat si body painting, transformand fiecare machiaj in opera de arta. Ca dovada a excelentei sale, portofoliul sau include FENDI, VALENTINO, VIVIENNE WESTWOOD, VOGUE, ELLE, premii la concursuri internationale si nominalizari la festivaluri de film, multe dintre ele castigandu-le.

 

Locurile sunt limitate - maxim 20 de persoane.

Pentru detalii si inscrieri accesati www.abacademy.ro.

Taxa de acces 350 Euro, absolventele scolii de machiaj ABA beneficiaza de tarife preferentiale.

Leave a Reply