fbpx

Traditia continua – Alina Brailescu & Soirees de la Mode

Nu stiu cum este jobul fiecareia dintre voi, insa pentru mine a merge la locul de munca este o adevarata placere. Viata unui make-up artist este extrem de dinamica, antrenanta si inconjurata de frumos si de arta.
Ca tot a venit vorba de arta tin sa va anunt ca ieri am luat parte, alaturi de echipa mea de make-up artisti pe care ii formez si i-am format de-a lungul timpului, la renumitul festival de moda Soirees de la Mode. Aceasta asociere a devenit deja o traditie pentru ca in fiecare editie a acestui eveniment am asigurat, impreuna ABA MAKE-UP TEAM, partea de machiaj.
Pentru cele care nu sunt inca familiarizate cu festivalul de moda Soirees de la Mode tin sa punctez aici cateva aspecte legate de acesta.
Povestea Soirees de la Mode a luat nastere in urma cu 13 ani, conceptul acestuia fiind gandit inca de la inceput ca un eveniment tip ”concert de camera”. Realizatorii au reusit sa adapteze acest concert lumii modei si astfel au dat forma si sens unuia dintre cele mai longevive evenimente de moda din Romania.backstage show de moda
Evolutia a fost vizibila de la an la an, astfel ca, cea de-a 13 editie a reunit designeri ca: Agnes Toma, Alexandra Calafeteanu, FeMale, Florina Ivascu, Kinga Varga, Simona Semen, Alexandra Abraham, ce au creat colectii inspirate de tema Maria Tanase. Alin Galatescu, organizatorul evenimentului, a dedicat conceptul festivalului din acest an marelui nostru icon national Maria Tanase, ciocarliei muzicii romanesti, cum mai este denumita.backstage show de moda
Sunt mandra ca am luat parte la un eveniment compus in intregime de valori romanesti, dar mai ales sunt multumita de elevele mele care au reusit sa faca fata cu bine agitatiei din spatele scenei.
Inarmate cu pensule, farduri, entuziasm si rabdare ne-am dat intalnire in fata la Howard Johnson Grand Plaza locul in care s-a desfasurat evenimentul. Dupa multe ore de munca in care am incercat sa readucem la viata stilului Mariei Tanase, prin machiaj, am reusit sa atingem idealul temei editiei cu numarul 13 a festivalului de moda Soirees de la Mode.

backstage show de moda

Echipa mea s-a declarat incantata de experienta traita, iar eu multumita de evolutia lor. Din acest punct de vedere ma pot declara un trainer bun pentru ca si rezultatele fetelor sunt pe masura. Le multumesc acestora ca mi s-au alaturat cu incredere la cursuri si ca si-au dat interesul sa ajunga la aceste rezultate.
Astept cu placere noi grupe pe care sa le initiez in arta machiajului si carora sa le arat, macar putin, ce inseamna industria beauty prin prisma evenimentelor de genul celui de ieri.
Pentru curiosi si curioase postez cateva imagini care arata clar efortul muncii noastre.

 

Enjoy beauty!

Leave a Reply