fbpx

Invata sa realizezi un PIN UP MAKEUP

Hei girls, sunt sigura ca multe dintre voi ati avut o saptamana aglomerata ca a mea. Un scurt rezumat al saptamanii ar fi: trezit la 7 dimineata, alergat in parc, fitness, tutorial de machiaj pentru produsele Colour 2, cateva machiaje pentru sedinte foto, tutoriale pentru scoala mea si nu in ultimul rand am dat startul a doua grupe la scoala mea de machiaj ABA, plus evenimente de la care nu puteam lipsi. Cu un program atat de incarcat, m-am trezit intr-o zi uitandu-ma in oglinda nestiind ce machiaj sa imi fac.

In ziua cu pricina plecam dimineata si nu aveam timp sa imi refac machiajul. Cred ca multe dintre voi intampinati astfel de dificultati atunci cand va asezati in fata oglinzii si m-am gandit ca ar fi foarte potrivit sa va arat cum se face un PIN UP MAKEUP, machiaj ce poate fi purtat atat pe timpul zilei cat si seara.

1. Secretul unui machiaj reusit consta in ingrijirea tenului, de aceea eu recomand ca inainte de a aplica machiajul sa iti demachiezi, tonfiezi si hidratezi tenul. Pentru demachiere poti folosi o lotiune micelara, pentru a tonifia, apa termala, pentru hidratare o crema de fata potrivita tenului tau.cum sa faci un pin up make-up

TIPS: Aplici crema de fata si astepti 5-10 minute inainte de aplicarea fondului de ten pentru a evita patinarea celui din urma pe piele.

2. Alege fondul de ten cel mai apropiat de nuanta ta de piele, testarea lui se face pe maxilar, pentru a avea culoarea cat mai apropiata de nuanta gatului, nu ne dorim ca produsul aplicat sa arate ca o masca. Poti aplica fondul de ten cu un buretel umed sau cu o pensula. Daca optezi pentru buretel il aplici prin tapotare.cum sa faci un pin up make-up

TIPS: pentru a evita efectul de masca aplicam fond de ten si pe zona de sub barbie spre gat, tragand usor fondul de ten.

3. Aplicam anticearcan mai deschis cu o ton pentru a da luminozitate chipului.

4. Dupa aplicarea fondului de ten, aplicam pudra avand grija ca inainte sa eliminam surplusul de fond de ten din zona cearcanelor si de pe pleoapa.

5. Conturam sprancenele cu un fard cat mai apropiat de nuanta lor, recomand folosirea unui kit de sprancene care sa contina si ceara sprancenele sunt rebele. Pentru o conturare cat mai precisa foloseste o pensula tesita.

6. Imediat sub sprancene aplicam un fard in nuante deschise pentru luminozitate, acesta se aplica inclusiv pe pleoapa mobila.

7. Aplicam un fard in nuante maro la intersectia dintre pleoapa mobila si arcada spre coltul extern. Cu o pensula de blending realizam un efect pierdut in pliul pleoapei.cum sa faci un pin up make-up

8. Indepartam fardul cazut in zona de sub pleoape cu ajutorul unei pensule evantai.

9. Cu fardul maro aplicat pe arcada conturam pleoapa inferioara, la baza genelor.

10. Pe pleoapa mobila in coltul intern putem aplica un fard maro mai inchis, este optional.

11. Cu ajutorul unei pensule tesite aplicam eyelinerul incepand dinspre coltul extern spre coltul intern al ochiului. Linia astfel trasata trebuie sa fie descendenta spre coltul intern. Pentru a alungi ochii trasam o linie ascendenta spre spranceana, aceasta nu trebuie sa depaseasca coltul extern al spancenei si urca pana la intalnirea cu arcada. Codita trebuie sa aiba forma de “V” subtire, trasat din coltul extern, spre spranceana diagonal.cum sa faci un pin up make-up

TIPS: Daca nu ti-a iesit din prima o poti corecta cu un buretel.

12. Aplicam pe mucoasa ochiului un creion alb.

13. Blush-ul il aplicam imediat sub osul zigomatic prin miscari circulare.

14. Cu acelasi blush contureaza fruntea si mandibula, in forma cifrei 3.

15. Aplicam iluminator, in forma de C, intre osul zigomatic si tampla.

16. Aplicam mascara pe gene.

17. Cu ajutorul unui creion de buze trasam un contur pe linia buzelor, putem porni dinspre arcul buzelor, formand pentru inceput un M pe buza superoara. Pentru rezistenta la transfer recomand folosirea conturului pe aproape toata suprafata buzelor. Aplicam rujul, poti folosi o pensula subtire.cum sa faci un pin up make-up

TIPS: Cand optam pentru ruj rosu, buza de jos trebuie sa fie sub buza de sus, daca ai buza de jos mai mare evita sa conturezi coltul extern.

18. Cu ajutorul unui creion alb trasam linii pe coltul extern al buzei de jos si in arcul buzei de sus, cu ajutorul unui betisor de ureche estompam creionul. Folosirea creionului alb da volum buzelor si le definesc.cum sa faci un pin up make-up

Pin-up make-up este si machajul preferat al vedetelor din Hollywood, desi este un machiaj classic acesta s-a pastrat in topul celor mai purtate machiaje. Acest tip de machiaj il predau si studentelor mele si face subiectul unei intregi sedinte. Sper ca acest machiaj sa va fie de folos, sa il abordati si sa va inspire. Eu va transmit salutari din Instambul!

Enjoy beauty!

Leave a Reply