fbpx

Saptamana modei la Paris: Top 10 trenduri beauty

Buna, dragele mele!

M-am gandit sa inchei, alaturi de voi, saptamana aceasta intr-un stil cat mai optimist. Poate asa reusesc sa va infrumusetez putin ziua asta atat de mohorata. So, am extras din renumita revista Vogue, special pentru voi, Top 10 trenduri beauty.

Aseara s-a incheiat saptamana modei care s-a desfasurat, unde in alta parte decat in capitala fashion – Paris.

Toti maestrii in materie de stil si eleganta si-au prezentat cu succes noile colectii. Printre piesele de vestimentatie s-au lansat si trendurile make-up ale noului sezon. Astfel ca, Yves Saint Laurent, Givenchy, Vivienne Westwood si multi altii si-au pus amprenta pe trendurile care vor defini arta machiajului anul acesta.

Revista Vogue a intocmit o lista cu top 10 beauty trends, iata care sunt acestea:

Twiggy eye at Yves Saint Laurenttrendurile sezonului

Se pare ca in fruntea clasamentului anul acesta s-a pozitionat Saint Lauret impreuna cu renumitul make-up artist Aaron de Mey. Acestia au reusit sa cucereasca publicul cu un machiaj inspirat din stilul anilor ’60. Machiajul acestora consta intr-o privire blanda scoasa in evidenta de un contur negru cu accente rock.

Un dermatograf gros de culoare neagra, un breton dublu si o pereche de gene lungi sunt caracteristicile trendului lansat de Yves Saint Laurent alaturi de creatiile lui Hedi Slimane.

Contouring at Givenchytrendurile sezonului

Raspunzand aspectului grafic al lui Riccardo Tisci, make-up artistul Pat McGrath s-a jucat cu fetele modelelor, creand umbre in tonuri caramizii. Astfel ca atat ochii, cat si obrajii acestora au fost sculptate, dand un aspect perfect manechinelor. De asemenea, sprancenele alburii nu au lipsit din acest machiaj.

Tribal masks at Vivienne Westwoodtrendurile sezonului

Pentru ultima sa colectie Vivienne Westwood s-a inspirat din arhivele Victoria & Albert Museum, precum si din cultura din Peru.

Asadar, Val Garlam a creat pentru aceasta doua machiaje diferite: unele fete au purtat obraji roze in stilul Victorian, in timp ce altele au fost pictate grafic in stilul mastilor tribale.

Smoky Glitter at Christian Diortrendurile sezonului

Pat McGrath a creat doua machiaje smoky eyes pentru Christian Dior, insa in tonuri diferite: unul kaki si unul turcoaz. Cele doua machiaje au avut ceva in comun, ploapele generos incarcate cu pailletes care au avut rolul de a capta si reflecta lumina.

Two-tone liner at Anthony Vaccarellotrendurile sezonului

Anthony Vaccarello, director make-up la Estee Lauder Tom Pecheux s-a jucat cu contrastul rosu-negru intr-un mod cu totul inedit: el a trasat linii fine si imperfecte pe ploapa. Mai multe linii de acest fel in nuante de rosu si negru compun trendul lansat de Anthony Vaccarello.

Kaleidoscope eyes at Manish Aroratrendurile sezonului

Atat colectia, cat si trendul beauty concepute de Manish Arora au fost realizate ca un intreg pachet de bomboane colorate. Si-a pus amprenta in make-up cu un Kabuki incredibil de colorat.

Confetti sub ochi, gene multicolore si o paleta curcubeu s-au reunit intr-o frumoasa opera de arta.

 

Feathered smudging at Lanvintrendurile sezonului

Cu cateva umbre in tonuri de negru, Albert Elbaz si-a pus intreaga imaginatie intr-un machiaj care a avut la baza tema intunericului noptii. Aceasta tematica a fost preluata de Pat McGrath care a creat un make-up in stil pana de corb.

 

A neon eye at Chaneltrendurile sezonului

Machiate in culori vibrante marca Chanel, modelele au adus in atentia publicului ideea unui look inedit realizat in stilul pop. Nuante de argintiu, roz neon, portocaliu, verde sau turcoaz aplicate cu grija pe ploapa definesc stilul Chanel in acest sezon.

 

Marker liner at Dries van Notentrendurile sezonului

Peter Philips descrie make-up-ul sau creat pentru Dries van Noten ca fiind unul ”puternic, dar nu prea mult”. Acesta consta in linii ultra-grafice trasate pe ploapa superioara, ce par a fi realizate cu un marker gros de culoare neagra.

 

Moon-lit skin at Alexander McQueentrendurile sezonului

Modelele lui Alexander McQueen au fost transformate de catre Pat McGrath in pasari de noapte asociind pielea translucida cu ploape de bronz si sparancene cu pene.

Asadar, acestea sunt trendurile care vor defini trendurile acestui sezon. Inspirati-va din ele si iesiti in evidenta. Un sfarsit de saptamana minunat va doresc!

Enjoy beauty!

Leave a Reply