Despre frumusetea femeilor

Am tot discutat aici, in Rubrica de Joi, despre greselile in machiaj pe care le fac chiar si vedetele de la Hollywood. Astazi insa, mi-am propus sa ma opresc putin asupra aspectului femeilor pe care le intalnesc in fiecare zi pe strada.

Mai toate femeile se machiaza, iar acest lucru se intampla indiferent daca au urmat sau nu un curs de machiaj de specializare. Fiecare si-a creat propriul stil sau incearca sa imite pana la cel mai mic detaliu pe cel al vedetei preferate. Ceea ce le recomand lor, dar si voua, celor care ma urmariti aici, este sa respecte/respectati regulile de baza din make-up.

Doar in felul acesta puteti fi sigure ca nu dati gres in ceea ce priveste stilul adoptat si ca veti aduce in prim plan, zi de zi, frumusetea cu care natura v-a inzestrat.

Calvin Klein spunea ca ”Cel mai bine arati natural, dar pentru asta ai nevoie de machiaj”. Mergand pe aceeasi linie cu el, vin cu o completare si va spun ca pentru mine, ca femeie in primul rand si ca make-up artist in cel de-al doilea, machiajul reprezinta incredere, imi scoate in evidenta cele mai puternice trasaturi si ma determina sa fiu mai hotarata.

Machiajul este completarea tocurilor inalte care impreuna purtate te fac sa fi mai feminina, iti redau increderea in tine.

O mare greseala pe care, din nefericire, o remarc tot mai des este ca multe femei confunda machiajul de zi cu cel de seara si il poarta pe cel puternic evidentiat prin culori puternice pe ploape, obraji si buze in plina zi sau dis-de-dimineata.images6

Realizarea machiajului de dimineata nu ar trebui sa va ocupe mai mult de 10-15 minute maximum pentru ca secretul consta tocmai in faptul ca make-up-ul de zi este definit de naturalete, de culori calde, pamantii. O baza aplicata corect, compusa dintr-un fond de ten, un corector si o pudra libera, toate alese in functie de natura tenului tau, o mascara, un blush si un gloss in nuante cat mai naturale este tot ce va trebuie pentru un look de zi fresh.

Intr-unul dintre articolele urmatoare o sa va vorbesc mai in detaliu despre alegerea nuantelor in functie de culoarea ochilor si forma acestora. Insa, pana atunci va doresc un sfarsit de saptamana, care tocmai se apropie, deosebit de frumos.

Puneti in aplicare, cel putin o zi, sfaturile mele si veti vedea efectul.

Enjoy beauty!

Leave a Reply