Trenduri make-up mirese 2024

 

Stiu ca tocmai s-a dat startul targurilor de nunti, asadar, m-am gandit sa fiu in ton atat cu aceste evenimente, cat si cu imaginea de alb imaculat de afara.

Nu cred ca trebuie sa mai repet si eu ceea ce cu siguranta stiti – o mireasa ar trebui sa fie pusa in valoare de o coafura impecabila si de un make-up care i se potriveste.

Am tot vorbit in rubricile dedicate zilelor de vineri despre trendurile in machiaj din sezonul urmator. Asa ca, mi-am propus ca astazi sa va aduc la cunostinta tendintele anului 2024 in ceea ce priveste machiajul pentru mirese.

In acest an nude-ul din 2013 a fost inlocuit de look-ul natural, romantic care descopera si pune in valoare frumusetea autentica a femeii. O astfel de imagine li se potriveste de minune mireselor clasice, care merg pe linia traditionalului.

Pentru femeile indraznete, make-up artistii au venit cu cateva sugetii care pot fi adoptate in realizarea unui look care iese din tipare.

Machiajul cat eye se numara printre preferintele profesionistilor anul acesta. Fie ca alegeti sa va conturati ochii cu un creion negru, fie ca optati pentru un fard in acelasi ton, nu veti da gres si veti fi in trend. Negrul este un must anul acesta.

Buzele pot fi pictate in tonuri de roz sau nude. Daca ai o personalitate puternica si vrei sa iesi in evidenta arata asta purtand un ruj in nuanta fuchsia sau rosu sangeriu.

Tot din seria Make-up mirese 2024 face parte si conturul alb al ochilor. Acest machiaj se potriveste persoanelor indraznete. Caracteristica principala a unui astfel de make-up este luminozitatea puternica pe care o ofera.

De asemenea, sprancenele puternic conturate se numara printre trendurile 2024.

Ceea ce va rog sa retineti, dragele mele, este ca indiferent de tendinte, o femeie trebuie sa opteze intotdeauna pentru un machiaj care o avantajeaza.

Nu oricine poate purta un fard albastru sau un machiaj smokey eyes daca trasaturile fetei nu-i permit. Asadar, gasiti-va stilul care vi se potriveste si care va defineste.

Pentru o portie de umor am selectat cateva mirese care se inscriu la categoriile ”asa nu” si ”asa da”.

ASA NU make-up mireasa arabesc cu contur la ochi picture-1141260561260

 

 

ASA DA

machiaj de mireasa cu eyeliner machiaj de mireasa realizat de o studenta a solii de machiaj

Enjoy beauty!

Leave a Reply