Cele mai noi trucuri make-up de la renumita Mary Greenwell

Mai sunt doar cateva ore si week-endul va incepe si pentru voi, dragele mele. Stiu ca stati ca pe ace urmarind din 5 in 5 minute ceasul de pe telefon sau de pe PC, in speranta ca timpul va trece mult mai repede.

Ce ati zice sa ne petrecem aceste ultime ore de munca impreuna? Vorbind despre ce mai este nou in materie de stiluri in arta machiajului, dar mai ales despre ce va recomanda unul cei mai renumiti make-up artisti de astazi? Poate ca asa veti surprinde placut deseara in club, pub sau in orice local v-ati hatarat sa va petreceti aceasta seara.

Saptamana trecuta vorbeam despre Charlotte Tilbury, un foarte cunoscut discipol al renumitei Mary Greenwell. Astazi am sa va fac o mica introducere in lumea acestui fabulos su celebru make-up artist care a creat si inca mai creeaza imaginea celor mai stralucitoare celebritati de la Hollywood.

Sunt sigura ca mai toate fashonistele rasfoiesc din cand in cand revistele Vogue si se lasa inspirate de icon-urile din paginile glamour. Chiar daca nu va permiteti ultimele articole vestimentare purtate de renumitele modele pe podium nu inseamna ca nu puteti concura cu frumusetea lor. Alegeti un machiaj natural, realizat in nuante pastelate, un ruj puternic, puneti-va in valoare trasaturile cele mai frumoase si veti ramane surprinse de rezultat.

Renumitul make-up artist al revistei Vogue U.K. Mary Greenwell recomanda pentru sezonul primavara/vara 2024 machiajele care confera o anumita stralucire ochilor, buze caramizii si un ten cat mai natural si tineresc. Respectand aceste recomandari veti reusi sa iesiti in evidenta si sa respectati tiparele impuse de celebritati.machiaj de vedeta

Indiferent ca veti alege sa purtati o tinuta glamour sau ca veti participa la o petrecere sofisticata, Mary va sfatuieste, la fel si eu, sa optati pentru un machiaj discret.cele mai noi trucuri de make-up de la renumita mary greenwell

Mary Greenwell este un icon al frumusetii nu doar in Marea Britanie, ci in lumea intreaga. Mainile, talentul si imaginatia ei au creat imaginile celor mai de top supermodele, actrite de la Hollywood si multe alte vedete. Cariera sa a luat nastere in anii ’70 cand s-a mutat in L.A. unde a urmat cursurile de make-up sustinute de Il Makiage.natural make-up, trucuri de machiaj

Brooke Shields, Grace Coddington, Printesa Diana, Christy Turlington, Stephanie Seynour, Cindy Crawford si Cate Blanchett sunt doar cateva celebritati care fac parte din portofoliul sau.

Asadar, fetelor, respectati recomandarile specialistilor si fiti in trend!

 

Un week-end sic va doresc!

Pentru pagina principala click aici

Enjoy beauty!

Leave a Reply