Excesul cea mai grava eroare in make-up

Vedetele de la Hollywood sau mai bine spus, greselile acestora, ne demonstreaza deseori ca a gresi e omeneste. Chiar daca au la dispozitia lor cei mai buni stilisti si make-up artisti din lume tot reusesc sa fac gafe atunci cand vine vorba de aspectul lor.
Dragele mele cititoare, nu va vand niciun secret al frumusetii aici, ci doar un pont sau mai bine zis o regula de bun simt – incercati sa evitati excesul, de preferat din orice. Prea multa oboseala afecteaza sanatatea si ca urmare si aspectul vostru, la fel stau lucrurile si cu produsele de make-up.
Excesul, alegerea unor nuante, texturi sau produse nepotrivite unui anumit tip de ten si aplicarea necorespunzatoare a acestora sunt cele mai mari si grave erori in arta machiajului. Indiferent ca vorbim despre ruj, fard, pudra, fond de ten sau oricare alt produs, fiecare trebuie sa fie ales cu grija, diferentiat in functie de tenul, structura si trasaturile fetei, dar si de evenimentul la care luati parte. De asemenea, anumite tipuri de machiaje se aplica si in functie de momentul zilei.
Ma lasa fara cuvinte si ma oripileaza in acelasi timp cand vad in presa vedete de talie mondiala care se afiseaza la anumite evenimente mondene aratand penibil sau chiar ca niste clovni.
Imi amintesc cu stupoare cand am dat, cu ceva vreme in urama, peste doua superbe femei ale Hollywood-ului Eva Longoria si Nicole Kidman transformate de-a dreptul (in sensul rau al cuvantului).
Doua vedete elegante si pline de stil care pe covorul rosu par a fi scoase din cutie au reusit sa se faca de rusine. Ce-i drept, acum nu stiu daca machiajul pe care l-au purtat a fost greseala lor sau a make-up artistului/artistilor starurilor. Insa, refuz sa cred ca s-au privit in oglinda inainte de a pleca de acasa, altfel nu-mi explic cum au iesit in felul acesta si s-au afisat in luminile reflectoarelor.

Imaginile pe care le-am afisat mai jos vorbesc de la sine. Iar din ele nu putem sa tragem decat o concluzie – un pic de retus te poate pune in valoare, insa chiar si un singur produs aplicat in exces poate avea efectul contrar.sfaturi: cum sa eviti machiaje urategreseli in machiaj
Atat Nicole, cat si Eva au comis aceeasi greseala – prea mult anticearcan si prea mult fard de obraz. Nuantele extreme ale acestor doua produse au reusit sa redea contrastul catastrofal – zona de sub ochi este mult mai deschisa in comparatie cu restul fetei.

Asadar, incercati pe cat posibil sa evitati excesul!machiaj de vedetacum sa nu te machiezi

 

CLICK HERE TO GO BACK

Enjoy beauty!

Leave a Reply