Retrospectiva 2013

Mergand pe principiul “niciodata nu este prea tarziu”, am hotarat ca astazi sa va vorbesc despre evolutia mea si a proiectului meu din anul 2013. Stiu, mai este foarte putin si luna ianuarie va lua sfarsit, insa tot va voi face o retrospectiva a anului trecut. 🙂

Sunt sigura ca nu ma judecati si de asemenea, cred ca fiecare dintre voi simtiti nevoia sa tipati in gura mare atunci cand aveti parte de un succes. Exact asta simt si eu cand ma gandesc la realizarile anului ce tocmai a trecut.

In primul rand tin sa va anunt ca dispun de un nou sediu situat pe strada General Nicolae Dona, un spatiu vast, plin de lumina, oglinzi si multe, multe culori. Este, poate, locul care ma incarca cel mai mult (probabil datorita noii locatii am parte doar de realizari 🙂 ).

De asemenea, in anul 2013 am reusit sa cresc cu fiecare nou sezon numarul cursantelor, lucru care continua sa se intample si in momentul de fata. Ma bucur enorm ca o particica din talentul meu este perpetuat prin intermediul fetelor care urmeaza cursurile Scolii ABAcademy.

Pe langa toate aceste lucruri minunate pe care le-am trait de-a lungul anului 2013, pot enumera in cateva cuvinte proiectele la care am luat parte. Am inceput vara, asa cum era de asteptat, pe plaja impartasind fetelor de acolo cateva secrete din industria beauty in proiectul care s-a numit ”Puro Make-up”.

Avanpremiere si Fashion Day au purtat si ele ”semnatura” mea. Tot in 2013 imaginile Ivatherm, Mirela Stelea si Geta Voinea au fost ”creionate” cu talent si cu multa pasiune de mine.

Toate acestea si multe altele au fost evenimentele care mi-au marcat anul si care m-au tinut mai tot timpul ocupata nelasandu-mi timp si pentru voi. Insa, am revenit in acest nou an incarcata si mult mai organizata, ceea ce imi ofera sansa de a va rezerva cel putin cateva randuri pe zi.

Anul vostru 2013 cum a fost? Astept sa-mi impartasiti trairile voastre.

O zi faina!

Enjoy beauty!

Leave a Reply