Afla cat de important este fondul de ten

Buna dimineata, dragele mele!

Da, pentru mine acum este dimineata. Dupa un week-end atat de agitat si de insorit am hotarat ca ziua de luni sa inceapa mai tarziu. Sunt sigura ca multe dintre voi deja ati luat parte la sedinta de inceput de saptamana si ca vi s-au atribuit atat de multe sarcini incat nu aveti idee cu ce sa incepeti. Pentru mine insa, lucrurile stau altfel. Iar faptul ca ziua mea de lucru incepe mult mai tarziu decat a voastra este un alt atuu al meseriei mele.

Si acum sa trecem la lucruri mai serioase. 🙂

Astazi mi-am propus sa va pun in tema cu unul dintre cele mai importante produse care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a oricarei femei – fondul de ten.

Felul in care aratam si aspectul tenului sunt doar cateva elemente care definesc felul de a fi al unei persoane, iar in cazul femeilor aceste caracteristici joaca un rol extrem de important. Orice produs cosmetic am folosi niciunul nu indeplineste atat de multe calitati ca fondul de ten. Peintre rolurile indeplinite de fondul de ten se numara: fixarea machiajului, acoperirea imperfectiunilor, protejarea tenului de factorii nocivi din exterior etc.

Ceea ce este important sa retineti voi este ca fondul de ten este disponibil pe piata in mai multe variante. In functie de textura acesta se gaseste sub forma fluida, baton sau compact.

Asadar, inainte de a alege acest produs citeste acest articol si afla ce ti se potriveste!

Fondul de ten fluid – il recomand persoanelor cu un ten tanar, dar mai ales celor cu un ten matur. Compozitia sa fluida are o actiune de acoperire mica spre medie ajutand femeile sa obtina un look fresh. Din punctul meu de vedere acest tip de fond de ten nu trebuie sa lipseasca din machiajele de zi.fond de ten lichidfond de ten make-up forever HD

Recomandare de produse: HD de la Make-up for Evere sau Face&Body de la M.A.C.

 

Fondul de ten baton – are o acoperire mare (acopera chiar si imperfectiunile de tip acnee) si este foarte recomandat in machiajele de seara.

Eu le sugerez cursantelor mele, iar acum voua cititoarelor, sa utilizati acest tip de produs doar daca aveti un ten tanar lipsit de riduri. Aplicarea acestuia se face foarte usor cu ajutorul unui buretel umed.

fond de ten cu acoperire mareRecomandare de produse: Colour 2 si PARISAX.fond de ten stick

 

Fondul de ten compact – contine o cantitate mare de pudra, de aceea principala calitate a acestui produs este aceea de a absorbi excesul de sebum. Asadar, il recomand persoanelor cu ten gras, dar si celor cu ten matur.

Recomandare de produs: Kryolan.

fond de ten pudra fond de ten compact

Acestea fiind spuse, va doresc o saptamana usoara! Relaxati-va din cand in cand citind blogul meu! 🙂

Enjoy beauty!

Leave a Reply