Tendinte in make-up primavara-vara 2024

 

Dupa o saptamana plina de evenimente, cursuri sustinute, articole postate pe blog si machiaje realizate, iata ca se arata la orizont mult asteptatul week-end.

Avand in vedere ca astazi este vineri (ziua care da startul distractiei) am sa va pun in tema cu noile tendinte in make-up ale anului 2024 primavara/vara.

Facand o mica cercetare in lumea beauty, am constatat ca majoritatea make-up artistilor celebrii au definit deja tendintele viitorului sezon. Avand in vedere ca acestea definesc look-ul natural ma declar multumita de alegerile facute. Asadar, tin sa-i anunt pe cei care au optat ca machiajele naturale sa defineasca trend-ul viitor au inca un vot din partea mea.

Look-urile fresh revin in voga!

Simplitatea, naturaletea, si tonurile pastelate sunt caracteristicile care vor defini aspectul femeilor in voga din anotimpurile calde ale acestui an.

Tendinte primavara/vara 2024 by Charlotte Tilbury

Charlotte se alatura majoritatii make-up artistilor care au spus ”Da” trendului pastelat. Ea a declarat intr-un numar al revistei Vogue Australia ca nuantele de piersica, lavanda si bleu vor fi cele care vor pune in valoare trasaturile modelelor care vor defila pe podium in sezonul urmator, dar si femeilor care aleg sa respecte tendintele. De asemenea, ea ne sfatuieste ca blash-urile roz si lipstik-urile portocalii, fuchsia si rosii nu trebuie sa lipseasca din trusele noastre.

Charlotte Tilbury, un renumit artist de la Vogue Australia, a dat deja startul acestui trend.

Fiind formata la Glauca Rossi School of Makeup din Londra, Charlotte si-a inceput cariera de make-up artist alaturi de idolul sau Mary Greenwell.

Pasiunea sa pentru arta machiajului a purtat-o pe culmile gloriei, iar astazi lucreaza alaturi de cei mai de top fotografi Mario Testino si Mert and Marcus. Supermodelele Kate Moss si Gisele Bundchen au ales-o pe Charlotte Tilbury sa le fie make-up artist.

Portofoliul sau impresionant, dar mai ales talentul innascut, i-au adus faima de care se bucura astazi reusind astfel sa-si creeze propria linie de produse make-up.

Respectati regulile de baza ale machiajului, adoptati stilul pastelat si veti fi cu siguranta in trend!

Un week-end plin de culoare!

Enjoy beauty!

Leave a Reply