Backstage with Adriana

Dragele mele cititoare, astazi am sa va introduc putin in culisele Scolii AbAcademy, lucru pe care voi incerca sa-l fac in fiecare zi de miercuri, unde va voi face cunostinta cu una dintre primele mele cursante Adriana Tampau.

Pe Adriana am cunoscut-o in urma cu mai bine de un an cand am pus bazele proiectului meu de suflet si am creat primele grupe pentru modulul avansati. Inca de mica a fost pasionata de acest domeniu, lucru care a determinat-o sa isi autoinsuseasca bazele artei machiajului. Cu toate acestea, Adriana nu s-a oprit aici. A dorit sa progreseze, de aceea mi s-a alaturat la cursurile de machiaj modulul avansati.

Evolutia ei a fost vizibila, iar pasiunea pe care si-a aratat-o in arta machiajului m-au convins ca este una dintre cursantele care merita mai mult, astfel am implicat-o in proiectele pe care le coordonez.

Dar gata cu atata vorba, zic sa trecem la fapte. Adica sa tragem putin cu ochiul in culise si sa vedem talentul Adrianei.Machiaj step by stepcum aplici fardul de pleoape deschiscum aplici eyelinercum aplici eylinerum faci un machiaj cut creasecum aplici o nuanta de fard inchisaMachiaj step by stepcum aplici fardul de obrazcum aplici un ruj nudecut crease make-up

In cele ce urmeaza am sa va arat cum realizeaza ea, pas cu pas, un cut crease make-up.

 

Enjoy beauty!

Leave a Reply