Dupa Dukan vine Oshawa

 

Din categoria ”ce dieta sa mai tin pentru a ma mentine in forma” face parte si regimul Oshawa pe care foarte multe persoane l-au categorizat ca fiind unul dintre cele mai dure cure de detoxifiere si slabire.

Am citit foarte multe lucruri bune despre aceasta dieta, iar ieri mi-am luat inima in dinti si mi-am spus ”pot sa o fac si pe asta”.

Asadar, iata-ma inarmata cu multa rabdare, orez fiert, turtite din grau (care apropos, sunt extraordinar de tari) si cu apa plata. Cam asa m-am avantat in aceasta lupta cu energiile negative, dezechilibrul si caloriile.

Pentru cele care nu au aflat inca de acest regim care a facut atata valva in ultima perioada, am sa incerc sa rezum in cateva randuri in ce anume consta.

Dr. George Oshawa (fondatorul macrobioticii) a pus bazele unei cure care consta in consumul unor alimente aflate intr-un echilibru perfect cu mediul inconjurator. Aceasta celebra dieta consta in consumul de cereale si apa plata, iar singurul condiment permis este sarea.

Regimul Oshawa are un rol extraordinar asupra organismului reusind sa il purifice de toate alimentele nesanatoase pe care le consumam in fiecare zi. Este o adevarata ”gura de aer curat” pentru corp si minte, in plus, tenul devine curat si luminos.

In fine, va spuneam ca am inceput de ieri sa tin acest regim. Toate mesele mele au constat intr-un orez fiert in apa cu sare si cateva turtite de grau. Dupa o intreaga zi de chin, in care rabdarea si increderea ma paraseau putin cate putin, seara am cedat.

Ideea este ca trebuie sa te pregatesti psihic inainte sa incepi sa te ”infrupti” cu toate cerealele posibile.

Am sa mai incerc sa o tin, dar asta cu alta ocazie. 🙂

O dupa-amiaza frumoasa!

Enjoy beauty!

Leave a Reply