Arme impotriva cearcanelor

Asa cum v-am promis zilele trecute, mi-am propus ca fiecare zi de luni sa o rezerv recomandarilor de produse. Experienta pe care am acumulat-o ma ajuta intotdeauna sa fac cele mai bune alegeri. Asadar, astazi va voi vorbi putin despre cearcane si cum pot fi ele acoperite, dar mai ales despre produsul pe care eu il folosesc in machiajele pe care le realizez.

Cearcanele sunt cele mai inestetice si evidente defecte ale tenului. Ele apar de cele mai multe ori din cauza oboselii, a stresului zilnic si alimentatiei, insa, exista si persoane care le mostenesc.

In ceea ce priveste cearcanele, dermatologii sunt de parere ca tesutul subtire din zona ochilor este cel mai sensibil si mai expus stresului decat celelalte portiuni ale corpului. Asadar, anticearcanul joaca un rol extrem de important in viata noastra.

Corectoarele sunt de doua tipuri: fluide sau cremoase. Acestea se gasesc sub forma de tuburi si batoane de diferite culori si texturi. Consistenta cremoasa a aticearcanului se poate aplica inainte sau dupa fondul de ten. Eu recomand sa o faceti dupa.

Ceea ce ar trebui sa retineti este modul cum se aplica corectorul. Fie ca folositi degetul inelar, un buretel sau o pensula incepeti actiunea din interior catre exterior executand tapotari usoare.

Cum va alegeti nuanta potrivita

Cearcanele maronii – pot fi acoperite cu un anticearcan in nuanta somon. Eu recomand sa optati pentru pigmentul cremos Emerge de la ILLAMASQUA. De asemenea, femeile cu tenul palid pot folosi acest produs.coretor Illamasqua

Cearcanele vinetii/albastre se corecteaza tot cu un anticearcan somon.

Cearcanele mov se camufleaza cu usurinta folosind un corector galbui. Pe langa produsul amintit mai sus puteti sa alegeti unele din produsele de la Make-up For Ever.images

Cearcanele adancite si proeminete au nevoie de doua nuante de anticearcan fiecare pentru a le acoperi. Asadar, folositi o culoare deschisa daca aveti cearcane adanci si o culoare mai inchisa daca cearcanele voastre sunt proeminente.

PONT! Puteti aplica corectorul deschis si in zonele intunecate pe care vreti sa le evidentiati (nasul, barbia).

Saptamana viitoare revin cu informatii care le vor fi de folos femeilor cu ten matur.

Pentru a afla mai multe trucuri beauty va puteti inscrie la cursurile de machiaj ABAcademy make-up.

O saptamana frumoasa!

Enjoy beauty!

Surse foto: www.mabeth.blogspot.ro

www.illamasqua.com

www.skinprobs.com

Leave a Reply