fbpx

Revoluția frumuseții

 

Iubesc această perioadă a anului datorită sărbătorilor frumoase care se apropie și cu atât mai mult cu cât am derulat campania de promovarea a cursurilor de make-up.

Am o echipă puternică în spate care mă susține necontenit și pe care mă pot baza în orice moment. De aceea mersul la birou pentru mine a reprezentat întotdeauna o formă de relaxare. Zilnic văd oameni preocupați de frumos și de educarea femeilor în spiritul modei și al bunului gust.

Campania de promovare durează 10 zile și se adresează femeilor care doresc să afle secretele unui machiaj perfect sau care vor să dezvolte o cariera de make-up artist în domeniul fashion , teatru , film, fotografie.

Când am finalizat conceptul cursurilor am obținut trei viziuni pentru care merită să vin în sprijinul doamnelor. Unul ar fi că îmi doresc să le ofer tuturor ocazia să experimenteze realizarea unui machiaj profesionist . Fiecare dintre noi ne putem bucura de un ten impecabil fără multă bătaie de cap și timp irosit în fața oglinzii.

Apoi vine partea de educare. Cum convingi femeile să își facă timp pentru ele? La curs ai ocazia să înveți într-un cadru stimulator , prietenos , tainele machiajului. Ce este mai plăcut decât o seara petrecută între fete , vorbind despre tendințe , tipuri de machiaj, produse și multe alte subiecte efervescente?

Și nu în ultimul rând m-am gândit la posibilitatea de a oferi publicului meu șansa de a dezvolta și o carieră din asta. În cei doi ani în care am format peste o sută de cursanți , am câștigat prieteni dar și colaboratori pe care îi iau alături de mine la prezentări și evenimente.

Încurajez dezvoltarea proprie și cred în emanciparea femeii din România.

Resimt aceeași emoție ca a unui profesor care își așteaptă elevii. Abia aștept să vă cunosc!

Leave a Reply