fbpx

Investiţie în frumuseţe

Mi se întâmplă să aud în jurul meu femei care se plâng tot mai adesea că nu au timp pentru ele.

Sunt de părere că nu ar trebui niciodată să uităm relaţia pe care o avem cu noi înşine. Fie că suntem mame, fiice , soţii, iubite , este imposibil să nu ne dorim să arătăm impecabil.

Timpul este cea mai mare invstitite in frumusete.De aceea eu vă propun o serie de trucuri prin care puteti arata bine utilizand produse la indemana oricarei femei.

-minim opt ore de somn

-folosirea unei creme hidratante de noapte

-realizarea unui gomaj preparat în casă care poate fi aplicat o dată pe săptămână.

Pentru tenul gras recomand o masca din albuş de ou amestecat cu o lingură de suc de lămâie, care este un foarte bun astringent.Se aplică pe faţa curata şi uscată şi se lasă să acţioneze timp de zece minute , după care se curăţă cu apă călduţă.Lamâia din compoziţie îţi va închide porii şi va absoarbe excesul de sebum.

Tenul uscat este predispus la riduri şi la îmbătrânire prematură. De aceea eu le recomand femeilor să amestece gălbenuşul unui ou cu o lingură de miere de albine şi o linguriţă de ulei de măsline. Se stă 10-15 minute cu gomajul după care se spală cu apă călduţă.

Tenul mixt este cel mai des întâlnit, el fiind format din porţiuni de piele grasă (zona T – frunte, nas, bărbie) şi porţiuni de piele uscată (restul părţilor feţei).Tenul mixt trebuie hidratat şi curăţat în profunzime pentru a elimina excesul de sebum.Amestecă 2 linguri miere şi 2 linguri lapte, şi întinde amestecul pe faţă şi gât. Lasă să acţioneze timp de 10 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă.

- bea cel puţin doi litri de apă pe zi.Fie că eşti la serviciu , la şcoală sau ai un program încărcat , nu neglija să te hidratezi. Multe probleme de ten sunt cauzate de lipsa apei din organism.

- nu consuma alcool seara , deoarece îmbătrâneşte tenul şi elimină prospeţimea naturală a feţei

-foloseşte un fond de ten potrivit tenului tău şi aplică întotdeauna o bază de machiaj

Toate aceste trucuri aduc rezultate majore şi îţi vor îmbunătăţi felul în care te simţi fiind tu însăţi.Nu sunt necesare cheltuieli mari ci doar puţină răbdare şi îndemânare.

La final vă dau reţeta mea specială de scrubbing pentru întreg corpul care totodată conferă pielii o strălucire aparte.

Într-un bol (de preferinţă de porţelan , lut) se amestecă trei linguri de cafea măcinată , două linguri de ulei de măsline şi un gălbenuş de ou. După ce aţi spălat pielea , aplicaţi această mască şi staţi aşa timp de 15 minute. Apoi continuaţi baia şi îndepărtaţi gomajul cu gelul de duş preferat. Veţi observa o piele strălucitoare şi cu un usor efect de bronzare. Este excelent şi îl recomand înainte de o gala sau o petrecere. Este un înlocuitor foarte bun al saloanelor de bronzare sau al autobronzantelor care costă o avere.

O lună frumoasă plină de răsfăţ!

Leave a Reply